Şuanki Zaman: 01-07-2009, 10:41 AM
Merhaba, Ziyaretçi! (Oturum Aç -€” Kayıt Ol)
Kullanıcı Adı:
Şifre:

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 



416 Megapiksel Kamera
Yazar Mesaj
ηєƒяєtηєt
Yorumcu
****


Mesajlar: 684
Grup: Registered
Katılım: Jan 1970
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
Mesaj: #1
416 Megapiksel Kamera

416 Megapiksel Kamera
- Better Light firmasının bundan önceki 384 Megapiksel Super 8K-HS modelinin devamı olan Super 10K-HS, bu sefer 416 Megapiksel çözünürlük sunuyor. Tarama modülü Super 10K-HS, Cambo Ultima 4x5 kamera ile kullanılıyor. Bir kamera için bu çok fazla demek yanlış olmaz çünkü 416MP bir çekimi tamamlamak için 2 dakika boyunca haraket etmeyen nesneler seçmelisiniz.




Kameradan ziyade tarayıcı gibi çalışan ve yüksek çözünürlüğün istendiği tablo tarama gibi işlerde kullanılabilir (Müzelerde arşivleme). Önceki model 18 bin dolarken, 416 Megapiksellik Super 10K-HS 23 bin dolarlık fiyatıyla dikkat çekiyor. Firma açıklamasına göre 794MB boyutunda (48-bit RGB) çekilen bir fotoğraf inç başına 300 piksellik çözünürlükle 86'ya 114cm boyutlu baskılar alınabiliyor (interpolasyon yapılmıyor).



Super10K-HS; 64-1000 arası ISO değeri, 40GB veya 80GB fotoğraf saklama kapasitesi, ICC profil uyumluluğu, 11 değişik çözünürlük seçimi yapabildiklerinden.


05-25-2007 06:00 AM
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git:

İletişim | tryorum, | En Üste Dön | Konulara Dön | Arşiv | RSS