TRY

Tam Versiyon: MÜrŞİt 4.0 BugÜne Kadarkİ En Kapsamli Dİnİ Program
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Evet arkadaşlar bu program bugüne kadar yapılmış en geniş en kapsamlı dini program.umarım işinize yarar

Programın içeriği:

Dini bilgiler ,ElifBa,Kur'an-ı Kerim,Kur'an-ı Kerim Meali,Ayetler,Hadisler,(Abdest Alma-Namaz Kılma, Görüntülü Anlatım),Ezan Sesi,dini hikayeler,Hattat,İlmihal,Fıkıh,Peygamberler Tarihi...
Herkeze hayırlı olsun linkler aşağıda 9 part halinde ve hemenpaylaşda yani no rapid
boyutu 664mb

P A R T 1

P A R T 2

P A R T 3

P A R T 4

P A R T 5

P A R T 6

P A R T 7

P A R T 8

P A R T 9

Alıntıdır...
[quote=PRoFeSSioNaL]Evet arkadaşlar bu program bugüne kadar yapılmış en geniş en kapsamlı dini program.umarım işinize yarar

Programın içeriği:

Dini bilgiler ,ElifBa,Kur'an-ı Kerim,Kur'an-ı Kerim Meali,Ayetler,Hadisler,(Abdest Alma-Namaz Kılma, Görüntülü Anlatım),Ezan Sesi,dini hikayeler,Hattat,İlmihal,Fıkıh,Peygamberler Tarihi...
Herkeze hayırlı olsun linkler aşağıda 9 part halinde ve hemenpaylaşda yani no rapid
boyutu 664mb

PRoFeSSioNaL kardeş bizlere belki faydalı olur düşüncesiyle eklemişsin ama ..
bildiğim kadarıyla bu cd kopya veya korsan şeklinde kullanılması sakıncalı ..
zaten cd yi açtığın zaman bunu söylüyor ..

diyeceksinki ya kardeşim bunun içinde Allahın kelamı var hadis var kuran var ezan var ...bunlarda bunu kullanarak para kazanıyorlar ..

ama birde diğer yandan düşünürsek ..onları bir araya getirmek hazırlamak bir emek ister ..( gerçekten güzel hazırlanmış bir cd ) yani emeğe saygı yönünden bakmak lazım diye düşünüyorum..
orijinalini almakta fayda var bence..

selam ve dua ile hoşca kal ..
Ya Allah rızası için sunu düzgün indirecek link verin ya hemen paylaşın kapalı olduğunu biliyorsunuz buna rağmen hala bu linki veriyorsunuz

amacınız buldum ama link kapalı mı dedirtmek yoksa indirtmekmi lütfen şu linki çalışan bir link verin rapshide de olmuyor aklı başında link verin lütfen

Alıntı:
Ya Allah rızası için sunu düzgün indirecek link verin ya hemen paylaşın kapalı olduğunu biliyorsunuz buna rağmen hala bu linki veriyorsunuz

amacınız buldum ama link kapalı mı dedirtmek yoksa indirtmekmi lütfen şu linki çalışan bir link verin rapshide de olmuyor aklı başında link verin lütfen

KATILIYORUM ((((

Iyi De Kardeşim Bu Programda Kurulurken Kul Hakkinda Bahsediyor Dimii Büyük Ekemlerle Hazirlanmiş Dikkatli Olalim Lütfen
Bu program islamı tanıtmak öğretmek adına emek verilip hazırlanmış bi program.Ücretini verip satın almak daha dine ve vicdana uygun..Buna emek harcayanlar neticede müslüman insanlar..fiyatıda pahalı değil zaten..
usdat linkleri yenilersen çook iyi olacaak
Referans URL
  • TRY: http://www.tryorum.com/index.php
  • MÜrŞİt 4.0 BugÜne Kadarkİ En Kapsamli Dİnİ Program: http://www.tryorum.com/showthread.php?tid=13301