TRY

Tam Versiyon: İspanya-Suudi Arabistan
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
İspanya ikinci tura kalmanın rehavetine düşmek istemiyor! 24 maçtır yenilmeyen İspanyollar, Suudi Arabistan karşısında fark istiyor.

Suudi Arabistan 4-0'lık Ukrayna yenilgisini unutturmak istiyor. Raul'un Suudi Arabistan maçında, tarihe geçmek için bir gol atması yeterli. Karşılaşma 17.00'da başlayacak.. Kanal 1 'canlı' olarak ekranlarımıza getirecek..

Yer: Fritz-Walter-Stadion, Kaiserslautern
Stat Kapasitesi: 46,000
Zaman: Cuma Haziran 23, 17.00

Muhtemel 11'ler:

Suudi Arabistan (4-5-1) (Maç-gol)

1-Mohamed Al Deayea (181-0)
2-Ahmed Dokhi (70-4)
13-Hussein Sulaimani (99-3)
4-Hamad Al Montashari (34-6)
3-Redha Tuker (39-6)
14-Saud Al Khariri (36-12)
6-Omar Al Ghamdi (40-5)
8-Mohamed Noor (65-22)
9-Sami Al Jaber (162-44)
16-Khaled Al Thaker (16-2)
20-Yassir Al Qahtani (45-33)

Teknik direktör: Marcos Paqueta

İspanya (4-3-3) (Maç-gol)

23-Pepe Reina (3-0)
2-Michel Salgado (50-0)
20-Juanito (15-1)
4-Carlos Marchena (27-1)
12-Antonio Lopez (10-1)
6-David Albelda (34-0)
13-Andres Iniesta (3-0)
18-Cesc Fabregas (6-0)
17-Joaquin (39-4)
10-Jose Antonio Reyes (19-4)
7-Raul (97-44)

Teknik direktör: Luis Aragones

Takım haberleri:

Suudi Arabistan teknik direktörü Paqueta 4-0'lık Ukrayna hezimetinden sonra takımda bazı değişiklikler yapabilir. İki maçta 6 gol yiyen Mabrouk Zaid'in yerine Mohamed Al Deayea ilk 11'de başlayacak. Öte yandan ileride tek forvet oynayan Yassir Al Qahtani'ye destek olarak Sami Al Jaber sahaya sürülecek.

İspanya'da ise ikinci turu garantilemenin rahatlığı bulunuyor. Tecrübeli teknik adam Luis Aragones ikinci tur maçı için birçok oyuncusunu Suudi Arabistan karşısında dinlendirecek. Raul ilk 11'de başlarken ikinci devre yerini David Villa'ya bırakması bekleniyor. Yıldız yetenek Torres ise Suudi Arabistan karşısında yedek soyunacak.

Cezalılar:

Yok

Sakatlıklar:

İki takımda da herhangi bir sakatlık bulunmuyor..

Anahtar sözcükler:

İspanya kaptanı Raul: "Dünya Kupası'nı kazanma yolunda ilerliyoruz. Her maçı kazanmak için oynuyoruz. Turnuva gerçek anlamıyla bizim için ikinci turdan sonra başlayacak." dedi.

İspanyol orta saha oyuncusu Xabi Alonso: "Tunus karşısında geriden gelip kazanmamız bize birçok şey öğretti. Bu tür maçlaro çevirmeyi bilmeliyiz." dedi.

İstatistikler:

Raul Almanya 2006'da bir gol atarsa İspanya tarihinde Dünya Kupası'nda en çok gol atan oyuncu olarak tarihe geçecek. İspanya'nın 24 maçlık yenilmezlik serisi devam ediyor. Bu alanda İspanyollarda rekor Javier Clemente yönetiminde 1994-1997 yılları arasında oluşturdukları 31 maçlık yenilmezlik serisi olarak bulunuyor.
Referans URL