TRY

Tam Versiyon: bu senin kokunmu anne?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
senin yokluğunun 2. haftası ewe geldim kapıyı açmakla açmamak arasında gidip geldim senin açmanı bekledim açmadın anne hoşgeldin yawrum diyerek beni sarmadın o sıcacık kollarına sarılamadım anne ayaklarım geri geri gitti haykırdım nerdesin aç kapıyı bak bana gül okşa istersen kız bağır ama bana o kapıdan bak anne zorla içeri girdim burnumdaki koku senin kokun du anne herşey aynıydı yattığın yatak yemek yediğin masa telewizyon izlediğin koltuk 5 sene önceki resim bile aynıydı ama sen yoktun bi senin sesin yoktu bütün odalara tek tek baktım yalandır rüyadır dedim yoktun anne herşey vardı sen yoktun bu ewde
Her şey vardı;Sen yoktun ANNE..!!!

ANALARIMIZIN KIYMETİNİ BİLELİM ONLARI SEVDİĞİMİZİ BAĞIRA BAĞIRA HAYKIRA HAYKIRA SÖYLEYELİM..

HİÇ BİRİMİZ ANAMIZIN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ...

CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR...

Bütün annelerin ellerinden öperim..

SAYGILARIMLA.
kardeşim Allah yardımcın olsun. ama şunu unutma, bu dünya fani ve geçici. ve öyle bir hayata inan ve onu yakalamk için çalış, ki Rabbim seni annenle beraber cennette haşr eylesin... hepimizi de inş.
yoktun anne, herşey vardı; sen yoktun bu ewde...

öldürdün beni yaa... Sad
can dayanmaz ana acısına...
Hiç Abartısız söluyorum Göz yaşlarım klavyeye damlıyor :'( Cunku Benımde Annem Rahatsız ve her Sabah Bana Ölüceğini Söyluyor Bende Ona Sen ölürSen Ben SenSiz yapamam Uyku hapı alıp intihar ederım dıyorum Sad Sad:(Sad:(Sad Sad
bitirdin benı sen ya offf Sad
Allah kımseye vermesin...
Referans URL