TRY

Tam Versiyon: Tarihi kültürel zenginliklerimiz
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ülkemiz tarihi yönden ve doğal yönden zengin bir ülke
gerek doğası gerek tarihi yanında birde 4 mevsimi bi yerde yaşayan ender ülkelerden biri türkiye
tarihin en büyük dönem noktalarını oluşturmuş medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan bu güzel vatanımızın acaba kıymetini biliyormuyuz ????
aslında medeniyet denen olaya şimdi bizler yabancı kalmışız da avrupadan bizler sözde bunu öğrenmeye çalışıyoruz bir zamanlar bizler onlara öğrettik çünkü!!!!
fakat medeniyetin M harfinden bile ne yazıkki anlayamayan günümüz insanı daha değişik yollardan medeni olmaya çalıyor ne yazıkki
ülkemizin bunca doğal tarihi güzelliklerini umursamadan katledebiliyoruz hiç acımadan
acaba düşünüyormuyuz bir gün bizlerden sonra gelecek nesillere ne kalacak???
umurumuzda değil galiba pek enterese etmiyor beni diyenleriniz olacak sanırım ama bu durum son derece önemli
yurt dışından türkiyeyi ziyaret eden turistlerin çoğunluğu neden ülkemize geliyor sizce??
bizi çok sevdikleri için değildir herhaldeBig Grin
bizler aslında farkında değili ama cennet bir ülkede yaşıyoruz
tabi geçim sıkıntılarını saymassak onlarda bu işin tuzu biberi ne yazııkkki:!
son olarak lütfen yazdıklarıma dikkat ediniz!
insanlar birbirlerine saygı ve sevgi duymadığı müddetçe bu ülke ne yazıkki kalkınamaz. çevermizdeki olan tüm olaylar son derece saygısız bir şekilde yaşadığımızı ve gelecek nesillere aynı şekilde bunu öğrettiğimizi gösteriyor. lütfen biraz daha duyarlı olalım unutulmamalıdır ki eğitim kitap ve defterle değil akılla olur
tarihimize doğamıza ormanlarımıza her türlü kültürel güzelliklerimize sahip çıkmalıyız.
hepinize teşekkürlerimi sunuyor hoş paylaşımlar diliyorum
Referans URL