TRY

Tam Versiyon: Hamdolsun ölüyoruz!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
şu gazeteden nefret ettiğim kadar doğandan nefret etmiyorumdur Smile
çok saçma gereksiz bomboş bir gazete bana göre tabi.
Herkese Allah kolaylık ve sabır versin..Devlet kabul etmesede kriz bizide vuracak zaten vurduda fakat devletin kabul etmemesi acaip:S Fakat kabul edecek bir konuma gelcek ama iş işten gecmişte olabilir.Sadece Bütün herkese allah sabırversin
ucuz siyaset Wink
Kaynaga bakInca okumaya bile tenezûl etmedim çûnki yalan haberde 1 nûmaralar.
Bu ölen adamların ölüm nedenleri, içinde bulunduğu kötü durum..
Hiçmi vicdanınızı sızlatmıyor?..
Güzelim siyaset...
Ne hallere sokarsın sen adamı...
piyasada ne kadar çok kaynak uzmanı varmış,
tersaneler habire kaynakçı ustası arıyorlar duyurulur.
kaynağada haberede gerek yok....
bilinen bir şey..
her nekadar başbakanımız teğet geçti hamdolsun muhababbeti yapsada...
evet krizdeyiz...
evet açız...
evet kepenkler kapanıyor...
insanlar işsiz kalıyor...
her şeyde zam zam zam...
ve 2009 geliyor...
değişen hiç bir şey yok
iyiye gitmesi gerekirken günden güne dahada zorlaşıyor hayat...
ve hamdolsun halk hep aç hep aç....

_HaLiD_Bin_VeLiD_ Yazan:
ucuz siyaset Wink

Buna ucuz değil derin siyaset denir. Çünkü sanırsam seninde bir çoğumuz gibi henüz ''Amero'' denen Amerika`nın yeni çıkaracağı paradan haberin yok. Çin`in kasasında şu anda sadece yıllık milli geliri dışında 2.7 trilyon dolar bulunması Amerika`nın bir yerinin titremesine neden olduğundan, bir an önce doları yükseltip kimse alamayacak duruma gelince piyasaya birden amero denen parayı çıkaracaklarını söyleyecekler. İşte budur bütün oluşturulan bu sanal krizin nedeni. Kimseyi aşağılamak gibi bir amacım yok ama bu kadarda boş yorumlar yapılmaz ki. O yalan, yok bu kaynak yalan, ne yapalım inanmanız için? Pınardan çıkarılmış arı su gibi habermi getirelim? Evet dünyada şu anda büyük kriz var bunu Türkiye`yi teğet geçti demek saçmalıktan başka birşey değildir ve elinizin altında internet var azıcık araştırın bi zahmet.

Ülkemizde neredeyse herşey dışarıdan dolarla alınıyor. Tarım ürünlerini dahi almaya başladık aklıma ilk gelen prinç örneği. İyi üretim yaptığımız sektörlerimiz var fakat hammadde yine dışarıdan dolar ile.

Teknolojide oldukça iyi sayılırız Beyaz eşya üretimimiz iyi ama oda dolara endeksli. Hiç üretimimiz olmayan bilişim sektörü yani bilgisayar ve cep telefonu gibi sektörler ise şuan dibe vurmuş durumda.

Bukadar dolara bağımlıyken ve ülkemiz yabancı bankaların işgali altındayken krizin teğet geçmesi hiç inanası bir durum değildir.

Aksi ucuz bir siyaset varsa o da teğet geçecek yada geçiyor demektir...

chamlychaly Yazan:
şu gazeteden nefret ettiğim kadar doğandan nefret etmiyorumdur Smile
çok saçma gereksiz bomboş bir gazete bana göre tabi.

Sana öle hakaret edesim geliyo ki ama boşver değmez...
Çok saçmaymış, doğan ve doğan gibi muhalefet yapan kanal olmasa ülke İrana döner tabi sizin istediğinizde bu... Bulursunuz tabi öteki tarafta...

Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL