TRY

Tam Versiyon: Mcse eğitimi hakkında acaba yardım alabilirmiyim
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Mrb arkadaslar.Ben istanbula yeni taşındım.Burada bu eğitimi almak istiyorum.Ama bu eğitimi alacak yerler hakkında bir bilgim yok acaba bana yardımcı olabilir misiniz?
istanbulda en iyi eğitim alından bilgeadam var oldukça kaliteli eğitim vermektedir.yalnız ücretleri ve dil istemektedir
mrb kardes sana yer konusunda yardımcı olabilirim ama sen benım dememle kalma git bide kendın konusup orayla emin ol ben Bilişim Eğitim Merkezinde eğitim aldım.Fiyat konusundada sorun çekmessin.Çok uygun fiyatları wardır.Ben gittiğimde güzel kampayalarda wardı.Şuan ne durumda bilmiyorum Smile
konu yanlış yere açılmış sanki
bu tarz egitimler veren bi kursta egitim danismaniydim. bilge adam cok pahali isini ii yapıyor ama o vercegin parayla baska yerde 3 farkli egitim alma sanssin oluyor diyeblirim sana.inglizce sart degil dersler turkce uygulamali isleniyor illlah sart derlerse anlaki seni somurmeye calisiyorlar.egitim icerikleri aynidir heryerde kitaplar vb. oyuzden kampanya filan pek dinleme cebinden cikan paraya bak.egitim en sonunda sinav vb. bisuru sey diycekler mcse uzmanligi v.b seylerin sinavi internet ustunden oluyor cok zorlanmazsin.pc kasasini acamayan kisiyi bilem mcse uzmani diye gosteriyorlar son gordugumde okadar batirmislardi. sertikifayi alirsin is bulur calismaya balsarsin. ama isi bilmedikten sonra 2.ci gun ya istifani verirsin yada kovarlar. istersen sana cok ii hoca isimleride verebliim mcse vb. uzmanliklar icin
Bilge adama gitmeni tavsiye etmem netron, gibi işini iyi yapan yerlerde var. Fakat, nereye gidersen git iş sende bitiyor. Temel öğretiyorlar, temel kapıyorsun. Kendini geliştirmen lazım, pc başında uyuman gerekiyor. Bu üniversitede de böyle Kurslar da da, böyle.. Bilge adam gibi, bir yere bir yığın dolusu para vereceğine Başka bir yere giderek mcse eğitimin yanı sıra ek eğitimler bile alabilirsin.
bu eğitimi almak istiyorsan CPLS olan bir yere gitmelisin ben bu eğitim için Bilişim Eğitim'e gitmiştim. gittiğinde kariyer uyumluluk testi yapıyorlar, herkesi her gruba almıyorlar eğitim kalitesi hocaları gerçekten tatmin edici
bende mcse eğitimi alıyorum mcse eğitimi almayı seçmekle zor bi yola girdiğini söylemek isterim ama bu işi gerçekten severek yaparsan başarılı olabilirsin bu arada Bilişim Eğitim 'in adını gördüm birşey söylemeden geçemem bende orada eğitim alıyorum ve eğitim gayet başarılı geçiyor şu anda tercihimde hiç pişman olmadım tavsiye edermiyim evet ederim hocaları oldukça başarılı işi bilen kişiler ama seninde bu işi gerçekten istemen lazım yoksa hocalar ne kadar süper olursa olsun yapamazsın
konuyu yanlış yere açmışsın ama neyse...
mcse eğitimlerinde aslında tüm eğitimlerde esas olan şey senin öğrenme azmin gerçekten öğrenmek istersen nereye gidersen git bu işi kaparsın bi kurs için 10milyarlar dökmeye gerek yok aslında bunu e-booklarla yapanlarda var demekki sen beceremeyeceksin bi kaç arkadaş bilişim eğitim demiş bilişim eğitim son günlerde hızla büyüyen kendi geliştiren ve kendimce kaliteli bulduğum yerlerden bu kadar kişi tavsiye ediyorsa bi düşünmelisin bence
Tavsıyeleriniz için cok tesekkurler arkadaslarım sonunda bir karara varabildim.Bilişim eğitim merkezine gidip görüştüm.Sınıfları gezdim.Aklıma yattı açıkcası ve kaydımı yaptırdım.İyiki bu foruma üye olmusum.İstanbula gelelı 2.5 ay oldu kurs bulmakta cok zorlanacagım sanmıstım ama cabucak hallettım sizlerin sayesınde Smile
Sayfa: 1 2
Referans URL