TRY

Tam Versiyon: ÖDEV: Elementleri biz gireceğiz, program sıralayacak
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
<div id="post_message_22258177"> 1 hafta içinde yetiştirmem gereken bir ödevim var. Çok uğraştım ama bilgim yetersiz olduğundan yapamadım. Araştırıp hocamızın istediği bazı fonksiyonların örneklerini buldum (EK 1 ve EK 2) ama uygulamaya çalıştığımda başarısız oldum. Yardım ederseniz gerçekten çok minnettar kalırım.

İşte soru: (Normalde soru tam sayfayı kapsıyor ama uğraşıp 6 satıra kadar özetledim Smile )

Şu fonksiyonları içeren bir C++ programı yazınız:

1) Dış dosyada bulunacak bir dynamic deque (iki uçlu kuyruk) oluşturun. (EK 1'de örneği verilmiştir)

2) Bu kuyruktaki elementleri EK 2'de verilmiş örnekteki fonksiyon ile sıralayın.

3) 3'ün katı olan en küçük sayıyı aratıp ondan sonraki ilk sayıyı silen fonksiyon yazın.

4) Çıktıyı ekrana verin.

Ana main() fonksiyonunda seçim yapabileceğimiz bir menü yer almalı.

EK 1:

<div style="margin:20px; margin-top:5px"> [code]#include #include void push_l(int n); //prototipvoid push_r(int n); //prototipint pop_l(int &n); //prototipint pop_r(int &n); //prototipstruct elem{int key; elem *next;}*left=NULL, *right=NULL;void mian(){ int ch; do { int num; cout
Referans URL