TRY

Tam Versiyon: c++ hakkında birkaç sorum var Yardımcı Olursanız Sevinirim :(
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar ben c++ a yeni başladım ve örnek kodlara bakarak ufak tefek 1 2 şey yazdım ama bu c++ da hiç görüntülü olarak birşey yapamıyormuyuz .

yani hep msdos üzerinden açılıyor bu programlara şekil vermek buton felan yapamıyormuyuz .

k.bakmayın daha önce hiç programlama dili görmedim direk c++ . eğer ondan önce öğrnmem gereken bir dil varsa sölerseniz sevinirim .

Değerli yorumlarınız için şimdiden tşkrler
merhaba dostum
c++ ile ms-dos programları yapılabildiği gibi farklı derleyici veya kütüphanelerle
(header dosyaları) gerekli ayarlar yapıldığında kullanıcı arayüzü olan programlar yazılabilir.

örneğin visual c++,borland c++ gibi derleyiciler ile kullanıcı arayüzlü programlar yazılabilir.hatta bazı programlarda tüm kodları yazmak yerine şablon ları kullanarak şablonları forma yerleştirip aralarındaki bağlantıyı programlamak yeterli olabiliyor.

veya dev-c++ gibi console tabanlı çalışan derleyicilerde programa gerekli kütüphane dosyalarını yazıp ve proje ayarları tam olarak yapıldığında yine kullanıcı arayüzlü programlar yazılabilir.
örnek olarak fox,radc++,opengl,alegro gibi kütüphaneleri verebiliriz.

son olarak windows programlama(windowsta c-c++ da yazılmıştır.) ile yapılabilir.fakat zor bir yöntemdir.
allegro ile ilgili dökümanları forumumuzda bulabilirsin. Paylaşım tarafımdan yapılmıştır ( öhö öhö ) Big Grin:DBig Grin
Referans URL