TRY

Tam Versiyon: Blogunuzu güzelleştirin! Blogger Tema açılıyor!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Blogumu takip edenler bilirler, bir kaç blogun temasını ben hazırladım. Tabi hazırladıkça daha fazla kişiden tema yardımı isteyenler oldu. Bir kaç kişiye bir kaç site önerdim ama işin altından çoğu arkadaşımız kalkamadı. Çünkü temaları türkçeleştirmediğiniz zaman hoş görünmüyordu.
Ben de herkese tek tek yapamayacağıma göre, toplu olarak nasıl yapabilirim diye düşünmeye başladım ve bununla ilgili bir blog açmaya karar verdim. İşte Blogger Tema böyle doğdu.

Şimdi ilk olarak dünyada yapılan temaları uygun hale getirmeye, türkçeleştirmeye ve indirilmesini ve yüklenmesini kolaylaştırmaya çalıştım.Template dosyalarımıza ücretsiz Server desteği bulmamızı sağlayan sevgili dostum Umut'a ayrıca teşekkür ederim.

Blogger Tema ağırlıklı olarak tema üzerine olacak.Bunun haricinde Blogger araçlarına da yer vereceğiz ilerleyen günlerde. Ayrıca 200'e yakın blogger teması yayınlayacağız önümüzdeki süre içinde
Haftada 5 tema yayınlamayı düşünüyoruz. İlk 4ünü yayınladık bile. Tüm blogger kullanıcılarının klasik templatelerden sıkıldığını biliyorum. O yüzden sizin için Tema desteği sağlıyoruz. Tabi ufak tefek hatalarımız olabilir, kodları düzenlerken. Lütfen bunun için temainfo@gmail.com adresi ile iletişime geçin.

Herkese hayırlı uğurlu olsun! Blogunuzu güzelleştirin artık!
Blogger Tema Linkpazarlama , insan kaynaklari , reklam , teknoloji , 2012
Referans URL