01-17-2008, 03:00 PM

Pazarlamacıların geneline baktığımızda iyi eğitim almış ve kültürlü insanlar olduklarını görüyoruz. Ama buna rağmen çevre duyarlılıklarının az olduğunu görüyorum. Oysa tüm pazarlama faaliyetleri sırasında çevreci tutum izlerlerse, çok önemli bir şey yapmış olacaklar. En azından projelerinde çevreyi kollamakla işe başlayabilirler.Şimdi ilk adımı ben atmak istiyorum. Blogum için iki logo hazırladım ve bunlara uygun kodları da yazdım. Ve bloguma koydum. Eğer sizde logoları blogunuza yerleştirmek isterseniz aşağıdaki kodu sayfanıza eklemeniz gerekecek. Yapmanız gereken kodları kopyalayıp sayfanızın template kısmında uygun bulduğunuz bölüme yapıştırmak. Böylece Greenpeace ve WWF (doğal hayatı koruma vakfı)ye tanıtım desteği vermiş olacaksınız.
p.s : Yanlış anlaşılmasın, sadece pazarlama ile ilgilenenler değil, doğayı seven herkes bu destek kodunu sayfasına ekleyebilir.
Daha güzel bir dünyada yaşamak için bir başlangıç yapın. Gerisi gelecektir zaten.
Doğayı seviyorum ve korumak istiyorum diyorsanız ,aşağıdaki kodu kopyalın ve blogunuzun Template bölümüne yapıştırın
pazarlama , insan kaynaklari , reklam , teknoloji , 2012