Ata Tv11136 frekansında, Vertical (dikey) pozisyonunda, 2170 sembol oranında, FEC 3/4 parametreleri ile test yayınına başlamıştır.
wade'cim bu ata tv hakkında başka bilgilerin var mı içeriği nedir?
wade'cim bu ata tv hakkında başka bilgilerin var mı içeriği nedir?
İktidardayken Işık TV'yi kuran MHP'nin bu kanalı daha sonra kapanmıştı. MHP kendi sesini duyurabilmek için televizyon kurma çalışmalarını uzun süredir devam ettiriyordu.
Sonunda alınan yerel kanal, teknik alt donanımın tamamlanmasının ardından bir ulusal kanala dönüştürüldü. Kanalın adı ATA olarak belirlendi.
Televizyonun teknik altyapısı ve çalışmalarını tamamlayan parti yönetimi yakında uydudan yayına başlayacak olan televizyonun adını "ATA" olarak açıkladı. Seçimler öncesi ATA'nın MHP'nin en önemli propaganda araçlarından biri olacağını kaydeden parti yetkilileri, televizyonun yönetim, program ve haber kodrosunu oluşturmak için de çalışmaların sürdüğünü bildirdi.
hayırlısı......
Atatürk'ü gerçekten seven insanların yapacağı şey hayırlı olur sen sıkma canını...
Atatürk'ü gerçekten seven insanların yapacağı şey hayırlı olur sen sıkma canını...
Yoo neden sıkayım ki canımı Atatürk'ü sevmeyen varmı? Atatürk ü gerçekden sevenler derken Atatürkü herkez sever ve gercekden sever ama siz bunu sadece kendiniz seviyormuş yada dinini yaşayan bir insanın Sevmediğini söyler gibi kendi kendinize trip yapıyorsunuz.
Atatürk'ü sevmeyen daha doğrusu sever gibi görünüp içten içe küfreden çok insan var. Bunu herhangi bir ideolojiye veya kitleye mal etmek yanlış olur. Dinciler - sosyalistler - sosyal demokratlar - faşistler gibi ayrımlar yapmak yerine ben bütün Türkiye'yi bir olarak düşünüyorum ve bunların arasında sevmeyen insanların olduğunu söylüyorum. Sonuç olarak Atatürk'ü sevmek zorunda değil kimse, yanlışları vardır kimilerine göre. Aldığımız eğitim bize Atatürk'ü sev dediği için değil onun yaptıklarını görüp, o günleri hissedip Atatürk'ü seven insanların yapacağı işlerin hayırlı olacağını söylemek kimseye taş atmak değildir...
Atatürk'ü sevmeyen daha doğrusu sever gibi görünüp içten içe küfreden çok insan var. Bunu herhangi bir ideolojiye veya kitleye mal etmek yanlış olur. Dinciler - sosyalistler - sosyal demokratlar - faşistler gibi ayrımlar yapmak yerine ben bütün Türkiye'yi bir olarak düşünüyorum ve bunların arasında sevmeyen insanların olduğunu söylüyorum. Sonuç olarak Atatürk'ü sevmek zorunda değil kimse, yanlışları vardır kimilerine göre. Aldığımız eğitim bize Atatürk'ü sev dediği için değil onun yaptıklarını görüp, o günleri hissedip Atatürk'ü seven insanların yapacağı işlerin hayırlı olacağını söylemek kimseye taş atmak değildir...
taş atmak olmasada gül vermekde değil yinede inceden dokunma var bard efendi
Ben dokunsam hissedersin mutlaka