TRY

Tam Versiyon: Ti Gazetesi sayı6(babacandeniz)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Fiyatı 6 öpücük(1 öpücük zam)
Sponsered By BurakWare

İşte BurakWare Matrix işlerine el attı .Elimize geçen bilgilere göre BurakWare Matrixe el attı
bu resimde gizli bir göreve gidiyor.
Görev hakkında pek bir bilgiye sahip değiliz ancak çevreden duyduklarımaz göre canerxxx adlı şahsın kaleminin kırıldığına
ve ona karşı bir suikast düzenleyebileceği konusunda duyuntularımız var.
Ne diyelim Allah Caneri korusun.
Bu işlere fazla karışmadan diğer habere geçiyoruz.

-----------------------------------------------------------------------

Para babası bard .yine paralarını dağıtıyorBig Grin ama orda fakir ve gururlu bir genç var ve almıyor parayıBig Grin
Bard paralarını sayarken ağzımızın suyu akıyor.Allahım bizede ver diyoruz
Ve diğer haberimize geçiyoruz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ve Özenç abi(berdush).Berdush geçen günlerde sadece ti gazetesine özel bir poz verdi.
Berdush, bize özellikle kumandaya zoom al orayı çek şekil olsun dediBig Grin
Ve bu hafta ondan bir isteğimiz var lütfen sakalsız bir fotosunu görmek istiyoruz

----------------------------------------------------------------------

VEE F3arless.Yavuz amca.Amca ti gazetesine özel bir poz verdi şu günlerde kendileri çok yoğun ama bizi kırmadılar.teşekürlerimizi gönderiyoruzBig Grin .

----------------------------------------------------------------------

Ve canerxxx:. caner kibar adam.Gördüğünüz gibi kibar adam böle kibar rakı içer. :
Berdush gibi onuda sakalsız görmek istiyoruz
Ve son haberimize geçiyoruz

--------------------------------------------------------------------

Ve bi değişiklik yaptım hepte aynı kişiler olmuyor. Özcank şeklini karizmasını koymuş. arkadaki kız nedne kaçıyo onu anlamadım:9

Ve gazetemizi bitiriyoruz zattınıza yalnış bişi yazdıysam affola
Saygılar...
Big Grin yaratıcı çocuk vesselam
cok guzel olmuş bea aferım sanaBig Grin:D
biz okurlara ii bi gazete sundunuz
hepsi çok güzel olmuş deniz ..tideniz yakında bende senin haberini yapıcam Big Grin
çok çok tatlı olmuş ya süper bi gazete bi tane aliim ama elini öpüyüm Big Grin:DBig Grin:Danladın sen onu ayıp kaçar Big Grin:D

Para babası bard .yine paralarını dağıtıyorBig Grin ama orda fakir ve gururlu bir genç var ve almıyor parayıBig Grin
Bard paralarını sayarken ağzımızın suyu akıyor.Allahım bizede ver diyoruz

Big Grin:DBig Grin:DBig Grin:D
bende onu dicektim ya erkek gazetesi olmuş bu saymıyos valla ayıp oldu Big Grin:Dyolliim bende bikaç resim yap bakalım haberimi Big Grin:DBig Grin:D
Kızlar vermiyoki resimleriBig Grin
Bidaki gazetede sena ve b.girldilek sizide alcam itiraz yok...Big Grin
he ya bende yollacayacaktım unuttum Big Grin
Sayfa: 1 2
Referans URL