TRY

Tam Versiyon: Çanakkale Geçildi!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

toplumun düzeni değişiyor.Artık bunlara benzer olaylar tv'de değil kendi çevremizde bile bunlara örnek olacak birçok terbiyesiz,saygısız olaylar var.
ßu tür yapılan saygısızlıklarada karşi çıktığın anda ;sanane,seni ilgilendirmez gibi devaplar alıyorsun.
ßen sözü uzatmayacağım.Kendini ata'sını,vatanı,bu ülkenin nasıl kurulmuş olduğunu ve bu ülkenin bu hale gelirken neler yaşamış olduğunu bilipde bunları yapanın vatanını sevmeyen KALLEŞTEN hiçbir farkı yoktur!

kardeşim valla bu millete ne desen haklısın insanlar çok değişti
valla çok kötüye gidiyor sonumuz.Osmanlı Kuran'dan uzaklastı diye gerileme donemıne gırdı ve yıkıldı dıye Soylentıler var sımdıde Ulkemız ıcın geçerlı bu soylentı.İsteyen kabul etsin isteyen etmesın Türkiye gucunu gunden gune kaybedıyor.Neden 14-15-16 yasındakı cocuk daha 1. Dünya savaşında kımlerle savaştığımızı bıle bilmiyor daha bir çok çeşitli örnek var ama hepsini yazmaya gerek yok herkes goruyor ne olduğunu...Yenı nesıller Üniversite okumaktan korkuyor...Hatta liseyi bile okumak ıstemeyenler bile var...bu olmaz atalarımız hep birkilkte bu vatanı kurdular biz bu vatanı yukseltıcez!..
çok doğru abi.yakında geçilmeye gerek kalmıyacak.
emeğine sağlık kardeş
Burda hemen hemen herkesin yorumuna baktım okudum .Dikatimi şu cekti genel olarak herkes geçmişe atıfta bulunmuş.Söz günümüze ve günümüz gençliğine geldiğinde.Hepinizin karamsarlığa düşmüş kısaca yıkılmış bir halde görüyorum ...
Arkadaşlar bu cevreyi yaratanlar oluşturanlar ben sen diğeri değilmidir.Biz kendimizden başlayarak cevremize azda olsa. Bir umutla bakalım ve canakele ve yahut başka bir savaştaki ruhun imanın cesaretin geleceğine inanmalıyızki.
Bu olgu En buyuğümüzden en küçüğümüze aşılanarak olşabilsin kuvetlensin vede gerçekleşsin...
Bunu ne kadar anlata bildim bilemiyorum ama sunu diyeyim...
Bir aileyi bireyler oluşturur. Ordan toplum ve ardından halklar kitleler vs...oluşur.
Buyuzden herkeste ferdi olarak bir inaç olmalı.Yoksada bu günden itibaren doğacak vede doğmalı ki yanımızdakine aşılansın.Busayede yanımızdaki bizdeki o ceherden o inaçtan o ruhtan nasibini alsın alsın ki devletimizin ardındaki güç bükülmez olsun...Devletin ardında halkı varsa bükülmez bileği heleki inaçlı bir halk varsa bizde inaçvar iman var başıaçık yada kapalı pantolonu yırtık yada düz fark etmez sonuçta hepimiz biriz Bunu en çok canımız yandığında fark ediyoruz bilmem siz nedersiniz

Ben buraya bir mum koyuyorum kendimden yana ardımda kine canakele ruhu için ışık olsun inaç olsun.
Ondanda onun ardındakine umut serpilsin diyorum tşklerrr...
Referans URL