Şeytanın İnsana Tatlı Gelen 12 Sözü!!!
1-BİR DEFAYLA BİR ŞEY OLMAZ
2-DAHA GENCİZ.
3-ALLAH (C.C) KALP TEMİZLİĞİNE BAKAR.
4-ALLAH (C.C.) İLE KUL ARASINA GİRİLMEZ.
5-EMEKLİ OLDUKTAN SONRA.
6-ZAMAN SİZE DEĞİL SİZ ZAMANA UYUN.
7-BİR ŞEY OLMAZ Allah(C.C) AFFEDER.
8-BU KADAR GÜNAHTAN SONRA BİRAZ ZOR AFFEDİLİRSİN.
9-FAZLA DÜŞÜNME KAFAYI YERSİN.
10-CEHENDEMDE BİR SÜRE YANDIKTAN SONRA CENNNETE GİRMEYECEKMİYİZ. (Sanki kibrit çöpünün ateşine dayana biliyormuş gibi)
11-BİZ BÜYÜKLERİMİZDEN BÖYLE GÖRDÜK.
12-AMAN HA DİKKAT BEYNİNİZİ YIKAMASINLAR…
Çok güsel kalıplar oyna ne güsel sığınıyduk bu cümlelere
:(
Allah affetsin hepimisi 
2. deyim..Allah affetsin bizleri

sena kardeşim çok haklısın... bir şeye değinmekte fayda var bazılarıda inandım deyip kurtulacaklarını sanıyor sadece müslümanım demekle cennete girilseydi cennetin tadı kalmazdı yüce yaradanımız herşeyi belirlemiş ve yüce kitabımızda dinin emirleri yazıyor bu emirler yerine gelmeden nasıl cennete girebiliriz veya nasıl inanıyorum diyebiliriz. Türkiyede onca pis ayyaşlar var bu adam şimdi namaz kılsa ne yazar hacca gitse ne yazar demek geliyor içimden ama Allah biliyor ya...
sena kardeşim çok haklısın... bir şeye değinmekte fayda var bazılarıda inandım deyip kurtulacaklarını sanıyor sadece müslümanım demekle cennete girilseydi cennetin tadı kalmazdı yüce yaradanımız herşeyi belirlemiş ve yüce kitabımızda dinin emirleri yazıyor bu emirler yerine gelmeden nasıl cennete girebiliriz veya nasıl inanıyorum diyebiliriz. Türkiyede onca pis ayyaşlar var bu adam şimdi namaz kılsa ne yazar hacca gitse ne yazar demek geliyor içimden ama Allah biliyor ya...
haklısın kardeş müslümanım demekle iş bitmiyor.müslümanlık sözde olmamalı
Allah affetsın hepımızı ki bunları bilerek yapıosakda vayy bizim halimizee
Kesinlikle Haklısın insanlar diledikleri yerde inandım deyip sıyrıldıklarını sanıyolar...
Herkes Diyebilir hERKES iNANDım diyebilir...
Amel olmadan olmaz...
Namaz olmadan Olmaz..
Sakınmadan En azından Bunu dÜŞÜNMeden olmaz..
Koruyacaksın kendinide,İmanınınıda,Ahiretinide dolaylı olarak Kalbini Yani Servetinide...
helal sana krdeş bunları bizlere hatırlattığın için
ya hakkaten sonumuz kötü ALLAH afetsin ama tabi nereye kadar ...iman insann kalbinlde olmalı diyoruz tabi kendimizi kandırmaya çalısıyorum birazda dısımıza yansısın hee.. hareketlerimize amellerimize....ALLAH affetsin...