TRY

Tam Versiyon: Kadının İçine Cin girmiş+16
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ya psikolojik bi vak'a nasıl olurda insanın içine cin girer...hadi girdi diyelim ruhu nereye gitmiş.. ''sen bi çarşıya çık ben senin bedenine gireceğim mi demiş'' ya da ruhunu kovalayıp kendi mi zaptetmiş. arkadaşlar bu insanın tedavi görmesi şart. ben doktor değilim ama kadın akli dengesi tam anlamıyla bozulmuş. yani halk dilinde deli..
ha şöyle olabilir bu tarz işlerle kulaktan dolma sözlerle boş beyini dolmuş böylece delirmiş de olabilir.

not : cin diye birşey vardır ben inkar etmiyorum hatta yüce kitabımızda ''cin suresi'' vardır ama insanın içine girmez ve görünmez kimseye, göründü diyen yalan söyler
ya anlamadığım bizim millet neden cinden korkuyor . nedir ki yani korkacak ne var.. çarpıyomuş felan. hikaye bunlar. ne gücü var ki insanı çarpıyo ha'şa Allah mı eğer ((kaldı ki Allah(birçok din kaynaklarında ve yüce kitabımızda yazar) da dünyada insana çarpma maymuna çevirme gibi cezalar vermez. dünya bittikten sonra hesap olduktan sonra verilecekse ceza verir.))böyleyse Allahlık taslamış olur. cin bizi çarparsa biz niye onu çarpamıyoruz.
palavra bunlar, islamı kötülemek için millete "müslüman olursanız böle olursunuz" demek için yapılmış senaryolar. inanmayın, hatta uğraşmayın. siz bakın hayatınıza.
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Kadının içine cin girmiş.Çıkarmaya çalışıyo.Kadının bakışlarına ve sesine tırstım:eek:İZLEYİN
tırs tırs tırs....
iLqinc.
Gerçekçiliği nedir acep araştırmak lazıM.!
ilginçmis ama cini çıkarabilmislermiki??
hayret yaaa varmı acep bole bişey içine cin girdi falan arastırmak lazım hanı varlıklarından suphem yokta acaba bole bişey olurmu
bu vıdeo tam gostermıyo bence ne olduunu anlamadım yanı
Sayfa: 1 2 3
Referans URL