TRY

Tam Versiyon: Stadyumun Yıkılışı....
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bunu Yıkan Çok Ünlü bir Aile .Adamlar Tam Bir Çatlak.Dünyanın En iyi Yıkım yapanları.Aslında Bu yıkımın Özelliği Stadyum yıkılırken Çevredeki Hiç bir şeye zarar Verilmemesi.Bir kersinde Tv de görmüştüm.Adamlar Bir Köprüyü yıktılar ama Köprüyü yıkarken yıkılan Köprünün 4 cm Yakınındaki Yeni Köprüye hiç bir zarar Gelmedi.Gerçekten Bunlar Tam Bir KAÇIK

bizde samiyeni 3 senede yıkarız artık
biz ali sami yen i yıkalım derken mecidiye köyü yıkmayalım yanlışlıkla da Big Grin
Yıkılışını izlemiştim National G.'de.. Bu tarzda yıkımı bilen sadece bir avuç insan varmış...
biz diyarbakır stadını tezahüratlrımızla yıkıyoruz.''DİYARBAKIRSPORLU''
neden yıkmışlar ya ...yazık.
Galatasaraya verselerdiya , bi stad yapamadılar, Ali Sami YEN de yakında başlarına çökecek.
dark angels bende dıscovery de izledim harbiden dehssetti ya o kadar manyak güvenlik onlemlerı alıyorlar ki evlerin camları nı fln tahtalarla kapatıyorlar trafik kesiliyor harbiden soluksuzdu ya en guzel an o tek tuşla o koskoca stadın bir anda yerle bir olması uzucu

Alıntı:
neden yıkmışlar ya ...yazık.
Galatasaraya verselerdiya , bi stad yapamadılar, Ali Sami YEN de yakında başlarına çökecek.

Big Grin
daha yapamaz gs stat sen merak etme
Big Grin
seneye olimpiyat stadına muhtac kalcaklar merak etme Big Grin
stadı olmayan garip takım gs Big Grin

Big Grin o nasıl yıkma tekniği öle ya Big Grin
öle bi şey işte ne yaparsın
Sayfa: 1 2
Referans URL